Ние им помагаме на светот расте од 1950 година

Профил на компанијата

Кингдао кабел копродукции, ООД

Основана во 1950 година, Кингдао кабел копродукции, Ltd, поранешен Кингдао Cable Works, има искуство од повеќе од 60 години во производство на кабли и проводници, со регистриран заштитен знак на "Кинг Каи", "Кинг Лан" .Како на претпријатие за висока и Нова технологија на Кина, Кингдао кабел копродукции, Ltd е производство на високо квалитетни производи со напредна опрема и комплетна инспекција инструменти. Компанијата има добиено сертификат за одобрување на ISO9001, ISO14001, OHSAS18000, и е сертифициран од страна на мултинационалните компании на GE, Motorola, итн Неколку видови на производи се наведени од страна на американски UL и кинески CCC. Компанијата може да произведе и развој на производи во согласност со тие стандарди што GB, IEC, UL, ЈС, VDE, SAE, и условот на купувачи ", како и.

Производите на компанијата вклучуваат XLPE кабли со номинален напон до и вклучувајќи 35kV, воздушни изолирани кабли со номинален напон до и вклучувајќи 10kV, PVC изолирани енергетски кабли, голи спроводници, зграда жици, контрола кабли, низок чад и не халоген кабли, различни видови на пламен retardant или отпорни на оган кабли, најлон плаштирани кабли, жици за автомобили, пренос на податоци кабли, коаксијални кабли, и така натаму, кои се користат во индустриите за електрична енергија и моќност, телекомуникации, нафта и хемикалии, металургија и градежништвото. Компанијата е одржување на добри деловни односи со многу познати мултинационални компании. Децении години, Кингдао кабел копродукции, Ltd е правење нејзиниот придонес кон економскиот развој и општествениот напредок преку обезбедување на одлични производи и задоволителна услуга, и освојувањето на довербата на клиентите.


WhatsApp Онлајн Chat!