Ne të ndihmuar bota në rritje që nga viti 1950

Profili i kompanisë

Qingdao Cable Co., Ltd.

E themeluar në vitin 1950, Qingdao Cable Co, Ltd, ish Qingdao Cable Works, ka përvojë prej më shumë se 60 vjet në prodhimin e telave dhe kabllove, me markë e regjistruar e "Qing Kai", "Qing Lan" .Siç Ndërmarrja e lartë dhe Teknologjisë së Re të Kinës, Qingdao Cable Co, Ltd ka qenë e prodhimit të produkteve me cilësi të lartë me pajisje të përparuara dhe instrumentet e plotë të inspektimit. Kompania ka qenë dhënë certifikatën e miratimit të ISO9001, ISO14001, OHSAS18000, dhe është certifikuar nga kompanitë multinacionale të GE, Sony Ericsson, etj Disa lloje të produkteve janë të listuara nga amerikan UL dhe KKK kineze. Kompania mund të prodhojnë dhe zhvillimin e produkteve, në përputhje me standarde të tilla si GB, IEC, UL, JS, VDE, SAE, dhe kërkesa e blerësve 'si.

Produktet e kompanisë përfshijnë kabllot XLPE me vlerësuarat tension deri në dhe duke përfshirë 35 kV, kabllot ajrore izoluar me vlerësuarat tension deri në dhe përfshirë 10kV, PVC izoluar kabllot e energjisë, përçuesve zhveshur, telat e ndërtimit, kabllot e kontrollit, tymi të ulët dhe kabllo jo halopgjen, lloje të ndryshme të retardant flaka ose kabllot qëndrueshëm ndaj zjarrit, najloni mbështjella telat, telat për automobila, kabllot transmetimit të të dhënave, kabllot me bosht të përbashkët dhe kështu me radhë, të cilat janë përdorur gjerësisht në industrinë e energjisë elektrike dhe energjisë, telekomunikacionit, naftës dhe kimikateve, metalurgjisë dhe ndërtimit. Kompania ka qenë duke ruajtur marrëdhënie të mira biznesi me shumë kompani të njohura multinacionale. Dekada vjet, Qingdao Cable Co., Ltd ka bërë kontributet e tij në zhvillimin ekonomik dhe progresit social, duke siguruar produkte të shkëlqyera dhe të shërbimit të kënaqshme për të, dhe duke fituar besimin e konsumatorëve.


WhatsApp Online Chat!