Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1950

Tentang Kami

Diserep sambungan kabel Industri INRECENT 70 taun

Diadegkeun dina 1950, Qingdao Cable Co., Ltd., urut Qingdao Cable Works, boga pangalaman ngeunaan leuwih ti 60 taun dina produksi kawat jeung kabel, jeung mérek dagang kadaptar ti "Qing Kai", "Qing Lan".

Salaku perusahaan tina High jeung Téhnologi Anyar Cina, Qingdao Cable Co., Ltd. Geus manufaktur produk kualitas luhur jeung equipments canggih jeung instrumén inspeksi lengkep. parusahaan geus dileler sertipikat ti persetujuan ti ISO9001, ISO14001, OHSAS18000, sarta geus Certified ku pausahaan multinasional of gé, Motorola jrrd Sababaraha jinis produk dibéréndélkeun ku Amérika UL na CCC Cina. Pausahaan bisa ngahasilkeun sarta ngamekarkeun produk anu luyu jeung standar kayaning GB, IEC, UL, JS, VDE, Sae, sarta sarat dina purchasers 'ogé.

Lamun perlu solusi industri ... Urang nu sadia pikeun anjeun

Urang nyadiakeun solusi inovatif pikeun kamajuan sustainable. Tim profésional kami jalan pikeun ngaronjatkeun produktivitas jeung ongkos efektivitas dina pasaran

Taros Kami
WhatsApp Online Chat!