We bantuan donya akeh wiwit 1950

Babagan awake dhewe

Digunakke CABLE INDUSTRY INRECENT 70 YEARS

Founded in 1950, Qingdao Cable Co., Ltd., mantan Qingdao Kabel Works, wis pengalaman luwih saka 60 taun ing produksi kabel lan kabel, karo merek dagang kadhaptar saka "Qing Kai", "Qing Lan".

Minangka Enterprise saka High lan Teknologi New China, Langkawi Cable Co., Ltd. Wis Manufaktur produk kualitas karo Alat majeng lan instrumen pengawasan lengkap. Perusahaan wis dianugerahi certificate saka persetujuan ISO9001, ISO14001, OHSAS18000, lan wis certified dening perusahaan multinasional saka GE, Motorola, etc. Saperangan jinis produk sing kapacak dening Amérika UL lan CCC Cina. Perusahaan bisa gawé lan berkembang produk sesuai karo standar kayata GB, IEC, UL, JS, VDE, SAE, lan requirement purchasers 'uga.

Yen sampeyan perlu solusi industri ... We kasedhiya kanggo sampeyan

We nyedhiyani solusi inovatif kanggo kemajuan sustainable. Kita profesional tim dianggo kanggo nambah produktivitas lan biaya efektifitas ing pasar

Contact Us
Tampilan Online Chat!