Ne të ndihmuar bota në rritje që nga viti 1950

Rreth nesh

Zhytur CABLE INDUSTRY INRECENT 70 vjet

E themeluar në vitin 1950, Qingdao Cable Co, Ltd, ish Cable Works Qingdao, ka përvojë prej më shumë se 60 vjet në prodhimin e telave dhe kabllove, me markë e regjistruar e "Qing Kai", "Qing Lan".

Si ndërmarrje e Lartë dhe Teknologjisë së Re të Kinës, Qingdao Cable Co, Ltd ka qenë e prodhimit të produkteve me cilësi të lartë me pajisje të përparuara dhe instrumentet e plotë të inspektimit. Kompania ka qenë dhënë certifikatën e miratimit të ISO9001, ISO14001, OHSAS18000, dhe është certifikuar nga kompanitë multinacionale të GE, Sony Ericsson, etj Disa lloje të produkteve janë të listuara nga amerikan UL dhe KKK kineze. Kompania mund të prodhojnë dhe zhvillimin e produkteve, në përputhje me standarde të tilla si GB, IEC, UL, JS, VDE, SAE, dhe kërkesa e blerësve 'si.

Nëse keni nevojë për zgjidhje industriale ... Ne jemi në dispozicion për ty

Ne ofrojmë zgjidhje të reja për përparim të qëndrueshëm. Ekipi ynë profesional punon për të rritur produktivitetin dhe kosto efektivitetit në treg

Na kontaktoni
WhatsApp Online Chat!